Скандальна Альона Водонаєва зневажає жінок, які живуть у бідноті, але народжують дітей: “Не вистачає розуму”

Феноменальним для російського шоу-бізнесу є проект "Дом-2", який свого часу випустив у світ цілий ряд блогерів, які не завжди говорять прийнятні для суспільства речі.

Альона Водонаєва. Героїня сьогоднішнього матеріалу, хоч і не знайома більшості українців, але саме вона у дуже прямолінійному та нестандартному образі підняла тему материнства.

Альона Водонаєва. Фото взято на просторах мережі.

Жінку знає краще російська публіка, адже вона – екс-учасниця проекту “Дом-2”, реаліті, де різні за віком і фахом молоді люди намагаються знайти своє кохання. Альона зуміла привабити глядачів і після проекту почала займатися кар’єрою у мережі та на телебаченні.

Веде жінка і свій блог, де ділиться думками. Однією з найбільш резонансних її публікацій, стали роздуми на тему материнства. І хоча модель опублікувала свій текст ще взимку, досі отримує гнівні повідомлення від користувачів.

Що зухвалого написала Альона?

Дослівно Водонаєва назвала людей, які народжують бидлом та закликала не творити державі рабів.

“…народжують або багатії, або неосвічене бидло, в більшості своїй. Перші піклуються про те, щоб було кому витратити їх стану в найближчі століття. А другим не вистачає розуму і відповідальності усвідомити, що виховати дитину…”, – написала блогерка.

У коментарях обурилися:

  • Алена, тобі не соромно своїх батьків бидлом називати?
  • Не освічена сама
  • Яке маєш право називати людей бидлом?!

…Та багато нецензурних слів прилетіло у бік блогерки.

Втім, знайшлися і ті користувачі, які підтримали Альону. Річ у тім, що жінку обурив факт того, що клінікам у Самарській області рекомендували заборонити аборти, таким чином влада бореться з демографічною кризою.

Водонаєвій не сподобалося, що не підвищують рівень життя, а вказують людям, що не можна робити з їх власним тілом.

Схожі статті