Розлучена Слава Камінська вбралася у підвінечну сукню на вечірку: натякає, що готова знову стати дружиною

Слава Камінська не витримала спільного життя зі своїм екс-коханим Едагром. Проте, вже наділа білосніжну сукню. Натякає на новий шлюб?

Слава Камінська – екс-учасниця гурту “НеАнгели” майже 1,5 роки тому оновила штамп у паспорті. Вона лишилася розлученою після кількох років шлюбу, який з глянцевих сторінок журналів здавався просто ідеальним.

Едгар та Слава Камінські
Едгар та Слава Камінські. Фото взято на просторах мережі 

Навіть той факт, що є двоє спільних дітей не зупиняло пару від фатального рішення. Едгар розповідав, що не міг терпіти постійних ревнощів від коханої. Відомий пластичний хірург пояснював, що його робота пов’язана з зустрічами та постійним перебуванням в певному колі людей. Своєю чергою Едгар казав, що ніколи не ревнував Славу до роботи, а вже вона буквально проходу не давала Камінському.

Едгар і Слава Камінські з дітьми
Едгар і Слава Камінські з дітьми. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, колишнє подружжя вирішило лишитися друзями заради діток – сина Леонарда та доньки Лаури.

Слава вже у новому статусі сама відвідує вечірки, де не забуває шиканути нарядними сукнями. В останнє вона з’явилася у столичному банкетному залі на Печерську, де відвідала конкурс краси для заміжніх жінок Mrs. Ukraine International. Для заходу обрала пишну білу сукню від української дизайнерки.

“У такому образі виходжу рідко, але влучно. Можна було відразу до РАЦСу, але сміливих добровольців не знайшлося”, – пожартувала неАгнел Слава.

Зірка не пошкодувала, що прийшла сама, адже через таке ошатне вбрання молочного кольору все одно була у центрі уваги преси та своїх прихильників.

Схожі статті