Вагітна Катерина Осадча з великим животом позує у вечірніх сукнях та зводить татуся Юрія Горбунова з розуму

Вагітність трендам не перепона, а Катерина Осадча, яка стала володаркою величезного живота, є живим доказом цьому.

Усю весну Катерина Осадча тамувала власних фанатів новиною, яка висіла у повітрі. Так, знаменитість приховувала вагітність, яка де-не-де, але просочувалася у мережу. Наприклад, піар-менеджер вокального шоу “Голос країни” необережно себе повів та опублікував відеоролик, на якому був помітний стан зірки. Мабуть саме тому красуня-телеведуча вирішила більше не приховувати очевидне і близько місяця тому зізналася, що чекає на третю дитину.

Модна Катерина Осадча працює у звичному темпі

Втім, цікаве положення не заважає знаменитості працювати, як і раніше. Тільки от сукні для виходів на світські раути трохи змінилися.

Нещодавно на особистій сторінці Катерини Осадчої в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій, на яких красуня показала свої нові вбрання.

Так, усі сукні приховували живіт і мали незвичний для знаменитості фасон. Катя погралася з якістю тканин, акцентами та прикрасами. Звісно, навіть у цей ніжний та чутливий період вона залишилася на п’єдесталі, як сама модна телеведуча.

Нагадуємо, що для її чоловіка, з яким вона побралася у 2017 році, Юрія Горбунова, ця дитина стане другою. У зіркового подружжя вже є 4-річний син Івасик, який на жаль, не бажає бути публічною персоною і не показує свого обличчя пресі. У Катерини Осадчої також є старший син Ілля від першого шлюбу з політиком. Хлопець вже досить дорослий і навчається в університеті.

Бажаємо матусі та майбутній дитинці міцного здоров’я та безкінечного щастя. Сподіваємося, що вагітність зірки проходить легко.

Схожі статті