Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан показала фотографії до схуднення: зовсім інша дівчина з +16 кг

Головний герой 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" зупинив свій вибір на Анні Богдан, яка до участі в проекті виглядала зовсім по-іншому.

21 травня нарешті відбувся грандіозний фінал 11-го Холостяка. Михайла Заливако закохала в себе учасниця на ім’я Анна Богдан, а дві інші фіналістки, Юля Зайка і Розалі, залишилися з розбитим серцем.

Всі три кандидатки, без перебільшення, гідні — молоді, красиві і стрункі. Однак Аня зізналася, що хорошою фігурою могла похвалитися не завжди, тому заради ідеальної зовнішності їй довелося серйозно взяти себе в руки.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Так, у себе в Інстаграмі Богдан опублікувала пост, в якому розповіла про переломний момент в житті, доповнивши його архівним кадром тих часів:

“У кожного був переломний момент в житті… Останній у мене такий був після розлучення. Ось знаєте, хтось після розставання ріже каре, відрізає чубок або фарбується. Ну а я що? А я поправляюсь на 16 кг. У це складно повірити, дивлячись на мене зараз, але це так. В даному випадку я не просто їла багато солодкого… Я їла тільки солодке. І вуаля, результат. Думаю, не складно зрозуміти, що за той період у мене практично немає фото. Мене було складно змусити зробити хоч одне фото, так як я відразу розуміла, що воно мені не сподобається. Коли на терезах стукнуло +16, у мене відкрилися очі! Я зрозуміла, що не подобаюся у відображенні в дзеркалі, з’явилися проблеми зі шкірою через надлишок цукру. Загалом, весь букет”.

Анна Богдан на піку своєї ваги
Анна Богдан на піку своєї ваги

Схуднути переможниці “Холостяка 11” допомогли стандартні заходи — відмова від солодкого, регулярні і напружені тренування, масаж для корекції фігури і правильний настрій. Аня зізнається — було дуже складно, зриви теж бували, але бажання подобатися собі перемогло:

“Я не з тих, хто дотримується тільки правильного харчування! Також я не з тих, хто не заїдає стрес солодким. І звичайно ж, я не з тих, хто не любить смачно поїсти… Дівчата, все можна, головне — обережно. І мая порада — не катуйте організм всякими дієтами і голодуванням! Користі це не принесе точно!”, — підсумувала дівчина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.