(Відео) Олена Кравець вперше розповіла про відносини з Оленою Зеленською після того, як та стала першою леді

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець вперше розповіла про стосунки з першою леді країни Оленою Зеленською, з якої вони колись дружили.

Ні для кого не секрет, що подружжя Зеленських і Кравець не тільки хороші друзі, але ще і куми. 17 років тому чоловік Кравець хрестив доньку президента Олександру, а під час самого таїнства з’ясувалося, що мама дівчинки не хрещена. Тоді ж гумористка стала хрещеною мамою майбутньої першої леді.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

До президентства Володимира Зеленського його дружина була сценаристом “Кварталу 95” та тісно спілкувалася зі своєю кумою. Незважаючи на те що в останні роки їх життя кардинально змінилося, зв’язок між сім’ями не зник.

Зеленські на весіллі Кравець
Зеленські на весіллі Кравець

За словами гумористки, хоч у Зеленської обов’язків з’явилося набагато більше, вона все так само в курсі її особистих новит та кар’єрних злетів.

Нещодавно Кравець стала ведучою нового шоу на 1+1 під назвою “Твій день”, в рамках якого вона щочетверга в прямому ефірі обговорює з глядачами актуальні теми дня. Зеленська особисто поки не привітала подругу, але їхні стосунки від цього не постраждали:

“Я розумію, що вона стежить за змінами у нашому житті, і у моєму особисто. Це дуже приємно, тому що ми не перестали бути близькими людьми, і, як я це називаю, ми тримаємо одна одну за руку”, — розповіла Кравець в ефірі  Сніданку з 1+1“.

Олена Кравець в програмі Сніданок з 1+1
Олена Кравець в програмі Сніданок з 1+1

Раніше Олена публічно висловлювала захоплення першої леді, зазначивши, що вона дуже гідно виступає на світовій арені, не суперечить собі та нічого не зображує. Кварталівка вважає, що, опинившись на місці подруги, сама не змогла би так.

Олена Зеленська та Олена Кравець
Олена Зеленська та Олена Кравець

Хто ще продовжує дружити з Зеленськими попри їх статус, дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті