Екс-подружжя Алла Пугачова та Філіп Кіркоров возз’єдналися на очах у Галкіна: “Наче другий день весілля”

На фанатів цих трьох чекає цікава сцена, яку скоро можна буде побачити у мережі.

Мережею блукає безліч пліток про те, що Філіп Кіркоров та Алла Пугачова знову посварилися. Вони то активно співпрацюють та навідуються одне до одного в гості, то не розмовляють взагалі й ігнорують дзвінки.

Приклад провокаційної фотографії зі статті про сварку зірок.

Втім, як виявилося, це абсолютна неправда, адже екс-подружжя знову возз’єдналося для шоу.

Довгоочікуване воз’єднання Примадонни та поп-короля

Нещодавно на особистій сторінці Філіпа Кіркорова в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація стосовно нового випуску передачі “Сьогодні ввечері”, ефір якого призначено на 29 травня. Він буде присвячений Христині Орбакайте, яка відзначила 50-річчя.

У мікроблозі поп-короля була продемонстрована серія фотографій зі зйомок шоу Максима Галкіна, на яких він позує з екс-дружиною Аллою Пугачовою та її старшою дочкою Христиною Орбакайте. Він пообіцяв “розкрити всі секретики про Орбакайте” і заспівати. А також пожартував, що не може розійтися з колишньою дружиною, а їхнє воз’єднання на сцені буде наче друге весілля.

Нагадуємо, що Аллу Пугачову та Філіпа Кіркорова пов’язує не тільки пережите кохання і 10 років спільного життя, але й доволі міцна дружба. Співак досі жаліється, що не зміг втримати співачку біля себе і врятувати шлюб. Навіть свою доньку він назвав у честь Примадонни. Тим часом Алла Борисівна вже близько 20 років знаходиться у романтичних стосунках зі своїм останнім обранцем Максимом Галкіним і виховує з ним спільних дітей-двійнят Гаррі та Лізу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.