Як виглядає і чим займається перша дружина чоловіка Олі Полякової, яку він покинув заради Суперблондинки

Чоловік Олі Полякової був у стосунках, коли зустрів Суперблондинку, але заради неї полишив свою дружину.

Оля Полякова – відома українська співачка та яскрава зірка. Успішна кар’єра, гастролі та багаточисленні виступи не завадили жінці знайти своє щастя та кохання. Артистка успішно вийшла заміж та народила двох доньок.

Оля і Вадим Полякови
Оля і Вадим Полякови. Фото взято на просторах мережі. 

Суперблондинка ніколи не приховувала факту, що її чоловік мав серйозні стосунки до неї. Буквально він жив з дружиною. Проте, співачка завжди наголошувала на тому, що її Вадим спершу розійшовся з екс-коханою, а потім вже почав залицятися до неї.

Ким була перша дружина чоловіка Олі Полякової?

Особистість Вадима – це суцільна таємниця, яку береже його Королева Ночі. Річ у тім, що чоловік – серйозний бізнесмен, який не веде публічне життя.

Пара познайомилася у 2003 році, коли Вадим святкував свій День народження. Йому влаштували пишне свято на кораблі, куди запросили виступити й Олю. Там чоловік закохався ледь не з першого погляду.

Та вдома на нього чекала дружина…

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом. Фото взято на просторах мережі. 

Так, як коханий Олі ніколи не давав публічні інтерв’ю, а все, що ми про нього знаємо лунало з вуст самої Полякової – то інформації та навіть світлин першої жінки Вадима неможливо знайти.

Втім, відомо, що в офіційних стосунках (у шлюбі) пара не була, дітей не мала. Коли вирішили розійтися, Вадим вчинив дуже благородно: він лишив екс-коханій багато цінних подарунків, які б забезпечували її на перший час.

Схожі статті