|
28.05.2021 18:31

Як виглядає і чим займається перша дружина чоловіка Олі Полякової, яку він покинув заради Суперблондинки

Чоловік Олі Полякової був у стосунках, коли зустрів Суперблондинку, але заради неї полишив свою дружину.

Оля Полякова – відома українська співачка та яскрава зірка. Успішна кар’єра, гастролі та багаточисленні виступи не завадили жінці знайти своє щастя та кохання. Артистка успішно вийшла заміж та народила двох доньок.

Оля і Вадим Полякови. Фото взято на просторах мережі. 

Суперблондинка ніколи не приховувала факту, що її чоловік мав серйозні стосунки до неї. Буквально він жив з дружиною. Проте, співачка завжди наголошувала на тому, що її Вадим спершу розійшовся з екс-коханою, а потім вже почав залицятися до неї.

Ким була перша дружина чоловіка Олі Полякової?

Особистість Вадима – це суцільна таємниця, яку береже його Королева Ночі. Річ у тім, що чоловік – серйозний бізнесмен, який не веде публічне життя.

Пара познайомилася у 2003 році, коли Вадим святкував свій День народження. Йому влаштували пишне свято на кораблі, куди запросили виступити й Олю. Там чоловік закохався ледь не з першого погляду.

Та вдома на нього чекала дружина…

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом. Фото взято на просторах мережі. 

Так, як коханий Олі ніколи не давав публічні інтерв’ю, а все, що ми про нього знаємо лунало з вуст самої Полякової – то інформації та навіть світлин першої жінки Вадима неможливо знайти.

Втім, відомо, що в офіційних стосунках (у шлюбі) пара не була, дітей не мала. Коли вирішили розійтися, Вадим вчинив дуже благородно: він лишив екс-коханій багато цінних подарунків, які б забезпечували її на перший час.