Сергій Притула після народження доньки знову готується стати батьком: ще трохи і поб’є рекорд Доманського

Сергій Притула та його дружина Катруся планують ще мати дітей.

25 травня Сергій Притула став батьком втретє — в нього народилася прекрасна донька Стефанія. У честь події його дружина Катруся Сопельник дала інтерв’ю авторитетному виданню Jetsetter, у якому розповіла усі деталі пологів та розкрила деталі планів подружжя на майбутнє.

Сергій Притула та партнерські пологи

Сергій Притула з родиною

Виявилося, що суворий та саркастичний Сергій Притула дома зовсім не такий, як на екрані. Так, коли Катруся показала телеведучому дві полоски на тесті на вагітність, шоумен не зміг стримати емоції та розплакався. Також стало відомо, що чоловік погодився на партнерські пологи і дуже підтримував свою коханою під час процесу. Доречі друга дитина народилася набагато швидше і простіше за першу.

Дівчинка мала народитися 22 травня і телеведучий сильно хвилювався, що не зможе бути присутнім на пологах через роботу. Тому сильно просив донечку почекати, що вона і зробила.

Ім’я Стефанія для доньки обрала саме Катруся. Сергій повністю довірився своїй дружині і надав право обирати ім’я їй, адже вона носила дівчинку під серцем аж 9 місяців. Саме Стефанія дуже подобалося жінці.

Планування третьої вагітності

Катерина розповіла, що Сергій Притула не згодний зупинитися зараз і хоче ще дітей. Він відчуває що його місія не виконана і з радістю стане батьком вчетверте, а може і вп’яте.

Сергій Притула з родиною.

Нагадуємо, що в Сергія є старший син від першого шлюбу — Діма, і маленька донечка Соломія, яка народилася у шлюбі з Катериною Сопельник.

Сподіваємося, що Сергій Притула зможе втілити свої плани у реальність і зробити ще багато-багато Притул.

Схожі статті