Рак Анастасії Заворотнюк притягнув до життя її доньки Анни багато нещасть: депресія, злидні та удари долі

Донька Анастасії Заворотнюк вперше заговорила про труднощі, з якими їй довелося зіштовхнутися через стан мами.

Донька акторки Анастасії Заворотнюк, яка страждає від раку мозку, вперше розповіла, що серйозно хвора.

Недуг Анни Заворотнюк

З недугою Анна бореться майже два роки – разом з мамою. Її здоров’я підірвав страшний  діагноз матері. Молода дівчина переживає вкрай важкий період у своєму житті.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Більше двох років тому зірці серіалу “Моя прекрасна няня” діагностували рак мозку. А через кілька місяців на нервовому грунті захворіла Анна. Вона не змогла впоратися з проблемами, які притягнула хвороба матері. Дівчині довелося працювати за копійки та подивитися на світ з іншої точки зору.

“Я отримувала близько 25 тисяч рублів на місяць з урахуванням вирахування податків. Це було дуже дивно, так як я не вмію водити машину і кожен день я їздила туди і назад за місто на таксі, витрачаючи в день по три тисячі рублів. Загалом, я більше витрачала на дорогу, ніж отримувала”, — розповідає Анна.

Анастасія Заворотнюк з донькою Анною
Анастасія Заворотнюк з донькою Анною

А півтора роки тому дівчина звернулася до фахівців за допомогою, так як не могла впоратися з переживаннями. На тлі хвороби мами у неї почалася депресія. Вона називає те, що відбувається в родині “глибоким горем”.

“Я лікувалася протягом півтора року і до сих пір це роблю. Я дізналася, що таке справжня депресія. Я безмірно вдячна людям, які витягли мене за комір з самого дна”, – зазначила Анна.

Вона прокоментувала і недавні чутки про погіршення стану своєї мами. Донька Анастасії підкреслила, що вже звикла до пліток, але її все одно вражає ступінь їх жорстокості. “Вони часом настільки жахливі, що плакати хочеться просто від ступеня жорстокості. Але я розумію, чому так”, – журиться дівчина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.