Стало відомо, чи разом Михайло Заливако і Анна Богдан після фіналу “Холостяка 11”: життя після шоу

Чи залишилися Михайло та Анна разом після завершення проекту? Усі відповіді в статті.

Пройшло не так багато часу після фіналу 11 сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Цього року головний герой, бізнесмен Михайло Заливако обрав скандальну Анну Богдан.

Михайло Заливако зробив пропозицію Анні Богдан.

Анна Богдан — невдалий вибір за версією глядача

Про те, що саме вона виграє шоу стало відомо набагато раніше, ніж випуск вийшов в ефір. Уважні телеглядачі піймали дівчину у компанії бізнесмена і поширили інформацію мережею. Багато хто був не задоволений вибором Михайла, адже дівчина не змогла стати улюбленицею публіки і навіть навпаки, стала майже головною жертвою кібербулінгу. Дівчину регулярно звинувачували у нещирості та брехні. Останнє Анні приписали через приховане минуле з депутатом української Ради.

Анна Богдан
Анна Богдан

Чи залишилася пара разом?

Декілька неділь тому Михайло Заливако відповідав на це питання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тоді холостяк наполягав, що вони разом і дуже щасливі. Втім, сьогодні в ефір вийшов останній випуск ток-шоу “Холостяк. Як вийти заміж” і глядачі мали змогу дізнатися усю правду з перших вуст.

Стало відомо, що пара досі разом і будує відносини поза проектом. Молоді люди з радістю поділилася найяскравішими моментами з проекту і замилували гостей студії ласкавими дотиками та поцілунками.

Скріншот ефіру ток-шоу “Холостяк. Як вийти заміж”.

Не дивлячись на те, що аудиторія була впевнена у тому, що пара швидко розійдеться, Михайло та Анна демонструють зворотній результат. Сподіваємося, що закохані зможуть впоратися з будь-якими перепонами і знайдуть шлях до створення міцної та люблячої родини.

Схожі статті