Народна улюблениця Леся Нікітюк стала мамою: ведуча поїхала за кордон і наступного дня здивувала українців

Леся Нікітюк здивувала підписників новою публікацією присвяченій материнству.

Леся Нікітюк проживає доволі таємниче життя. Про особисті справи української знаменитості невідомо ледь не жодної деталі. Вона активно працює і ділиться емоціями. Втім, не варто чекати від неї відвертості стосовно справ амурних.

Новина з Туреччини

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з фотографією, яку телеведуча зробила у Туреччині. Поруч зі знаменитістю постали дві маленькі дівчинки, які тримали у своїх руках тарілки, в очікуванні страв.

А сама зірка сиділа за столом у білосніжному банному халаті та рушником на голові. Світлину Леся підписала наступним чином: рубрика “дуже мама”. Натякаючи на те, як виглядає материнство у буденності. У коментарях знайшлося безліч інших українських зірок, які зрозуміли гумор телеведучої та зробили власні ремарки.

Скріншот коментарів під публікацією Лесі Нікітюк.

Під час обговорення публікації Леся написала, що діти — це щастя, але інколи. Насправді ж дівчата поруч, це племінниці зірки. Скоріш за все родина Нікітюк відпочиває у повному складі.

Нагадуємо, що декілька днів до цього Леся Нікітюк публікувала відео, у якому вона заснула у гримерці. Телеведуча поскаржилася на шалений ритм її роботи і сказала, що їй необхідний відпочинок.

Останні романтичні стосунки знаменитості, про які відомо пресі, були декілька років тому з сусідом телеведучої. Леся Нікітюк повідомляла, що вони планують одружитися, але планам не суджено було здійснитися. Через деякий час Нікітюк була вимушена зізнатися, що їхній роман закінчився і вона знову самотня. Особистість таємничого коханця досі невідома.

Схожі статті