|
28.05.2021 18:38

Народна улюблениця Леся Нікітюк стала мамою: ведуча поїхала за кордон і наступного дня здивувала українців

Леся Нікітюк проживає доволі таємниче життя. Про особисті справи української знаменитості невідомо ледь не жодної деталі. Вона активно працює і ділиться емоціями. Втім, не варто чекати від неї відвертості стосовно справ амурних.

Новина з Туреччини

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з фотографією, яку телеведуча зробила у Туреччині. Поруч зі знаменитістю постали дві маленькі дівчинки, які тримали у своїх руках тарілки, в очікуванні страв.

А сама зірка сиділа за столом у білосніжному банному халаті та рушником на голові. Світлину Леся підписала наступним чином: рубрика “дуже мама”. Натякаючи на те, як виглядає материнство у буденності. У коментарях знайшлося безліч інших українських зірок, які зрозуміли гумор телеведучої та зробили власні ремарки.

Скріншот коментарів під публікацією Лесі Нікітюк.

Під час обговорення публікації Леся написала, що діти — це щастя, але інколи. Насправді ж дівчата поруч, це племінниці зірки. Скоріш за все родина Нікітюк відпочиває у повному складі.

Нагадуємо, що декілька днів до цього Леся Нікітюк публікувала відео, у якому вона заснула у гримерці. Телеведуча поскаржилася на шалений ритм її роботи і сказала, що їй необхідний відпочинок.

Останні романтичні стосунки знаменитості, про які відомо пресі, були декілька років тому з сусідом телеведучої. Леся Нікітюк повідомляла, що вони планують одружитися, але планам не суджено було здійснитися. Через деякий час Нікітюк була вимушена зізнатися, що їхній роман закінчився і вона знову самотня. Особистість таємничого коханця досі невідома.