Чим живе зараз Юрій Стоянов з легендарного “Городка” та як пережив кончину напарника Іллі Олейникова

Легендарна сатирична передача "Городок" стала улюбленою майже для всіх мешканців колишнього Союзу. Подивіться, як змінився його головний актор.

“Ілля Олейников та Юрій Стоянов”, – саме так починалася сатирична передача про буденність 1990-х. “Городок” став улюбленим скетч-шоу за рахунок свого чесного гумору, непідкупності сюжетів та новизні. Наприклад, саме у “Городку” з’явилися розіграші у стилі прихованої камери або травестійні сюжети.

Головними героями стали актори-універсали Ілля Олейников та Юрій Стоянов.

Ілля Олейников і Юрій Стоянов. Фото взято на просторах мережі.

Юрій міг грати жіночі ролі, а Іллі діставалися здебільшого образи колишніх партійних діячів, робочих та історичних особистостей.

Ілля Олейников і Юрій Стоянов. Фото взято на просторах мережі.

Актори були не просто колегами, а й друзями. Цікаво, що навіть День народження святкували в один і той самий день. Різниця у віці лише складала 10 років. Іллі Львовича не стало у 2012 році. Для Юрія це був величезний удар. Він принципово завершив всі спільні проекти у пам’ять про товариша.

Досі артист згадує Олейникова зі сльозами на очах. Та, попри це свою творчу кар’єру Стоянов не завершив. Зараз він посивів та значно змінився зовнішньо. У кіно грає амплуа начальників або бандитів.

Юрій Стоянов у наші дні. Фото взято на просторах мережі.

У Юрія є своє гумористичне шоу, він також полюбляє грати у комедіях та серіалах. Зізнається, інколи виконує ролі не за великі гонорари, а заради мистецтва.

Пережив 2 розлучення, але знайшов щастя у третьому шлюбі. А ще обвівся трьома дітьми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.