Екс-холостячка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт прояснили ситуацію з розставанням: “Ми не бачимося взагалі”

Зіркова пара нарешті розповіли, що ж відбувається між ними.

Нещодавно Ксенія Мішина та Олександр Еллерт завітали на пост-шоу”Холостяк. Як вийти заміж” і розповіли, що між ними відбувається зараз.

Розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Героїня минулого сезону Ксенія Мішина
Героїня минулого сезону Ксенія Мішина

З’ясувалося, що розрив стосунків зірок — лише фантазія користувачів мережі. Пара щаслива разом і насолоджується одне одним. Втім, вони не заперечують, що бувають сварки і доволі неприємні конфлікти. Екс-холостячка відмовилася розповідати про те, що змусило її видалити фотографії з обранцем і пояснила, що не хоче виносити брудну білизну на публічний огляд.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Однак, є моменти, які і без того затьмарюють будні закоханих. Так, Олександр розповів, що розклад Ксенії дуже щільний. Наприклад, вона повертається додому о п’ятій ранку, а Олександру необхідно їхати на роботу о дев’ятій. Таким чином закохані бачаться лише 4 години на добу, які проводять у ліжку, засинаючи. Тому гуморист пожартував, побачивши кохану в студії про те, що вони взагалі не бачаться.

Весілля буде?

На це питання Григорій Решетник не отримав однозначної відповіді. Ксенія Мішина натякнула, що це подія не першої важливості і вони одружаться, якщо Олександр їй запропонує, або ж вона вирішить зробити пропозицію першою.

Судячи з усього, між коханими панує гармонія та злагода, і приводів для хвилювання немає. Також Ксенія дала декілька дієвих порад для Злати Огнєвіч, яка була дуже розчулена та схвильована через пристрасті, зо відбувалися у студії.

Нагадуємо, що плітки про розставання пари взяла свій початок з того, що Ксенія відписалася від коханого та видалила усі фотографії з ним.

spot_img

Схожі статті