Дан Балан зухвало з’явився на заході у компанії таємничої брюнетки: “Вона і мізинця Тіни не варта”

Дан Балан здивував фанатів виходом у світ з таємничою брюнеткою.

Про стосунки Дана Балана та Тіни Кароль вже давно усе зрозуміло: піар-компанія зробила свою справу і підняла рейтинги шоу, а артисти розійшлися по сторонах одразу після закінчення сезону.

Втім, деякі шанувальники артистів досі плекають надію про те, що між ними було дещо більше, ніж флірт. Але нової інформації про “зіркову пару” немає, а новини не радують.

Дан Балан поруч з брюнеткою

https://www.instagram.com/p/CPWkw8ZLIlV/?utm_medium=copy_link

Нещодавно на одній з фан-сторінок Дана Балана в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія, на якій молдавський мачо постав поруч з пекучою брюнеткою. Пара сфотографувалася чи то у клубі, чи то на якомусь розважальному заході. Дівчина була одягнута у коктейльну сукню та розпустила хвилясте волосся.

Таємничою брюнкткою виявилася Варда Мартиросян — чемпіонка танців на пілоні. Шанувальниці співака доволі різко відреагували на світлину, яка, до речі, скоріш за все була зроблена набагато раніше за зустріч з поп-дівою. Адже якість зйомки говорить сама за себе.

Скріншот коментарів під публікацією Дана Балана.

Втім, більшість коментарів були присвячені саме Тіні Кароль і тому факту, що Дан проміняв її на невідому спортсменку.

Нагадуємо, що українські глядачі були впевнені у тому, що між Даном Баланом та Тіною Кароль розвивається бурхливий роман. Зірки постійно флвртувалм одне з одним, обіймалися, торкалися, пускали бісиків і так далі. Артисти навіть записали разом спільну композицію і з’являлися на інших шоу. Довгий час вони ігнорували питання преси про статус їхніх стосунків, але продюсер шоу Володимир Завадюк повністю розбив мрії фанатів.

Схожі статті