Річниця весілля Віктора Павліка та його четвертої дружини Каті Репяхової: цікаві факти про зіркове подружжя

Сьогодні, 28 травня зіркова пара святкує річницю весілля.

Рівно рік тому Віктор Франкович та його четвертаа дружина Катя Репяхова одружилися. Сьогодні зіркова пара святкує річницю. Давайте і ми згадаємо, як складалися стосунки закоханих.

Кохання-зітхання

Катя ще будучи підлітком була фанаткою творчості Віктора Павліка. На відміну від своїх однолітків, вона обожнювала таких виконавців, як Михайло Круг. Тобто шансон і музика для більш старшого покоління. Коли справа дійшла до знайомства і дівчина намагалася влаштуватися до нього концертним директором, Віктор Франкович відмовився, і дівчині довелося чекати шукати допомогу деінде.

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова
Віктор Павлік і Катерина Реп’яхова

Втім, після вдалого досвіду менеджменту з Дмитром Карпачовим, Павлік таки звернув увагу на тендітну білявку і взяв її на посаду. Так в них почалися розвиватися і робочі стосунки, і романтичні.

Одразу не пішов з родини

Віктор Павлік знаходився у стосунках з Катею будучи одруженими близько 2 років. Артист не хотів розлучатися через те, що іхній спільний син з третьою дружиною Ларисою Созаєвою був хворий на рак. Хлопець був у важкому стані і пересувався на інвалідному візку.

Віктор Павлік з покійним сином
Віктор Павлік з покійним сином. Фото взято на просторах мережі.

Віктор Франкович вирішив, що шлюбні справи буде вирішувати тоді, коли хлопець вилікується. Втім, Павло вирішив, що йому час піти з життя і відмовився від лікування. Після прощання з сином Віктор Франкович офіційно розлучився з Ларисою і одразу ж повів під вінець кохану Катю.

Весілля не святкували, був тільки розпис. Концертний директор розповідає, що цей день належав тільки їм двом. Дівчина навіть не одягнула весільної сукні. А до РАГСу прийшла у білому брючному костюмі. Згодом весільна сукня була одягнута для фотосесії. На шляху до щастя її не зупинили ані сварки з Ларисою, ані безкінечні скандали у ЗМІ.

Зараз молода дружина артиста виношує його сина Михайла і через декілька неділь вже стане мамою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.