Віру Брежнєву помітили у компанії відомого футболіста і запідозрили у романі на стороні через його репутацію

У публіки накопичилося багато запитань через фотографію, яка поширилася мережею.

Зіркове життя повне таємниць. Нам може здаватися, що людина зараз у ресторані, насолоджується вином та рибою, адже декілька хвилин тому опублікувала фото з вечері, а насправді вона на іншому кінці світу запалює з коханою людиною. Тому користувачі мережі дуже підозріло ставляться до будь-яких публікацій своїх кумирів і постійно спостерігають за ними. Деякі успішно розсекречують пересування зірок по планеті і швидко знаходять їхніх других половинок. Втім, іноді це переходить межу.

Фанати перетворюються у справжніх сталкерів, а знаменитості починають страждати від надмірної уваги, навіть не підозрюючи на що підписалися.

Артем Мілевський і Віра Брежнєва

Колишній футболіст збірної України Артем Мілевський зараз відмінно проводить відпустку в Мінську.

Нещодавно відомий футболіст похвалився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільним знімком з відомою співачкою Вірою Брежнєвою. Це викликало неоднозначну реакцію. Багатьом стало цікаво, як він збирається повертатися додому. Інші згадали заплямовану репутацію Артема і зацікавилися, чи немає між ним та “Вероном” дещо більшого.

Скріншот коментарів під публікацією.
Скріншот коментарів під публікацією.

Підписники почали натякати на давню історію з Тіною Канделакі. Нагадаємо, якийсь час назад Мілевський зізнався, що у нього були інтимні стосунки з Тіною Канделакі, а затягнути в ліжко Дашу Астаф’єву йому завадив кращий друг Олександр Алієв.

Схожі статті