(Фото) Віталій Козловський кардинально змінив імідж: відомий брюнет пофарбував волосся та оновив стиль

Віталій Козловський вразив перевтіленням у легковажного блондина.

Український популярний співак, 36-річний Віталій Козловський кардинально змінив імідж. Тепер він блондин.

Оновлення іміджу Віталія Козловського

Нещодавно на особистій сторінці співака в соціальній мережі Instagram з’явилася відповідна публікація з дописом, в якому Віталій розповів, що на такий експеримент пішов заради творчості.

І саме тому результатом змін артист поділився в своєму Instagram.

“Трошки змінив зовнішність, але душею залишаюся собою. Все заради нового кліпу на пісню “Доктор “, який ми прямо зараз знімаємо. Заходьте час від часу в мої сторіз, буду там сніппети моїм новим синглом”, – написав співак.

Варто відмітити, що висвітлити співак зважився тільки волосся нв голові. Борода та брови залишилися чорними наче вугілля. Образ Козловський доповним чорно-білою сорочкою з квітковим принтом, звичайною білою майкою та невеличкою підвіскою.

Нагадуємо, що колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай нещодавно повідомила про те, що знову заручена. Її новий обранець зробив їй пропозицію.

Стосунки знаменитостей розвивалися доволі бурхливо і закінчилися гучним скандалом. Мовляв, Раміна покинула Віталія прямо перед весіллям. Після розриву з’ясувалося, що у Віталіка Козловського на той час була коханка, а Раміна нібито  навідувалася до іншого чоловіка у Москву. Зараз колишня зіркова пара поливає одне одного брудом в інтерв’ю та не жалкує деталей для журналістів.

Схожі статті