|
31.05.2021 11:03

Гуморист Олег Філімонов з “Джентельмен-шоу” втратив онука: 16-річного хлопця рятували одеські лікарі

Майстер елегантних жартів, Олег Філімонов, вчора дізнався страшну новину - його улюбленого онука не стало. Дізнайтеся подробиці.

Олег Філімонов – відомий одесит та гуморист. Кар’єра артиста почалася у КВК, де він представляв команду “Одеські джентельмени”. Згодом він з друзями запустить проект “Джентельмен-шоу”.

“Джентельмен-шоу”. Головна заставка проекту.

Дотепні скетчі, влучна сатира і дух справжньої старої Одеси підкорили українського глядача. Окрім легендарного “Джентельмен-шоу”, Олег зарекомендував себе, як гарний і талановитий актор. Чоловік знімався у кіно, де грав, звісно, одеситів. Крім цього, Філімонов відомий роботою у театрі. Зіграв загалом понад 600 ролей.

Олег Філімонов в образі. Фото взято на просторах мережі.

Та буквально вчора, 30 травня у родині Олега сталося велике горе: його онук, якому було всього 15 років раптово помер.

Хлопця звали Еван. Від народився у Нью-Йорку від молодшої доньки Олега, Карини. Хлопець вів активний спосіб життя: займався багато спортом, любив проводити час з однолітками.

Його серце зупинилося під час гри у баскетбол на одному зі спортмайданчиків одеських шкіл. Першими про подію написали свідки у місцеві телеграм-канали.

Багато свідків знайшлося цієї події…

Згодом інформацію підтвердив і сам Олег. Він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Чоловік повідомив новину дуже стримано, але понад 200 підписників написали свої слова співчуття.

Свідки розповіли, що хлопець вирішив перепочити від гри та впав. Друзі не відходили від нього. Реанімували юнака, але все безрезультатно…

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.