(Фото) Вагітна Настя Каменських підв’язала великий живіт і показала свій стан: “Початок чогось нового”

Настя Каменських сфотографувалася на пляжі і показала великій живіт у купальнику.

Настя Каменських є однією з тих жінок, вагітність якої перетворять соціальну мережу на справжню вибухівку. Співачка вже давно знаходиться у стосунках з репером Потапом і встигла побудувати феєричну музичну кар’єру. Втім, народжувати дітей вона не поспішає.

Пояснень своєму рішенню вона не дає. Якщо, наприклад, Надя Дорофеєва відверто говорить, що поки зайнята роботою в шоу-бізнесі, то Настя Каменських просто говорить, що якщо Бог дасть, то вона стане мамою. Що наштовхує на неоднозначні думки.

Вагітна Настя Каменських на пляжі

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій артистка постала у чорному купальнику з підв’язкиами на узбережжі.

У співпчки помітно збільшився животик, а вона ще й підкреслила цю особливість чорними мотузками від ліфу. Реакція підписників мережі виявилася різноманітною.

Скріншот коментарів під публікацією.

Хтось вважає, що артистка во погладшала, хтось все сподівається на її вагітність, а хтось лише милується такою красою.

Нагадуємо, що про стосунки Насті Каменських та Пота постала відомо у 2019 році, коли пара публічно заявила про те, що одружилася, і супроводила це повідомлення масою фотографії з весілля. Потім з’ясувалося, що зіркове подружжя пов’язало себе узами шлюбу набагато раніше.

А у 2013 році почали з’являтися самі перші світлини з таємного відпочинку пари, на якому вони відкрито цілувалися та обіймалися. У тому ж році Потап розлучився з колишньою дружиною Іриною Горовою. Його єдиний син Андрій залишився з нею.

Схожі статті