Ірина Білик вперше розповіла про гірку втрату: рік тому не стало рідної людини, якій довіряла все життя

Ірина Білик нещодавно пережила розлучення. Та ніхто навіть не здогадувався, що рік тому артистці довелося попрощатися з найдорожчою людиною - мамою.

Понеділкову стрічку в Інстаграмі розбурхала публікація Ірини Білик. Жінка розповіла дуже ліричну історію про те, як рік тому не стало її мами. Для співачки це стало великим ударом і, ось лише зараз, вона наважилася висловити свої почуття у пісні.

Ірина Білик
Ірина Білик. Фото взято на просторах мережі. 

Композиція носить дуже сильну та символічну назву “Янголів не обирають”. Сама ж Ірина наголошує, що наважилася лише зараз записати і присвятити всім матусям, які відійшли на небо.

Матір Ірини звали Анна Яковлевна. Останні роки вона проживала під Києвом, у 150-кілометрах від столиці.

Ірина Білик з мамою. Фото взято на просторах мережі.

Жінці було 72 роки, коли вона пішла з життя. Анні Яковлевні довелося доживати вік без чоловіка. У 2019 помер батько Ірини, який тривалий час боровся з тяжкою хворобою. Чому не стало матері – Білик не розповідає.

Проводжали жінку друзі та близькі. На той період Ірина просила пресу не турбувати її, адже було дуже важко відпускати рідну людину.

Ірина Білик з мамою. Фото взято на просторах мережі.

А життя в Анни Яковлевни складалося непросто: вона народилася через 3 роки після Другої світової війни, хоча за фахом була інженером, а працювала по факту шеф-поваром на телеканалі “Інтер”.

Влаштувалася туди у непрості часи: дуже потрібні були гроші. Проте, про своє рішення ніколи не шкодувала, адже мала змогу спілкуватися з дуже цікавими людьми. Світла пам’ять цій жінці!

 

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.