Багатодітний татко Віктор Павлік присвятив пісню ще ненародженому сину: горе від втрати Павла потроху вщухає

Віктор Павлік минулого року пережив велику втрату: після довготривалої боротьби з хворобою не стало його молодшого сина Павла.

Віктору Павліку довелося пройти через непросте випробування: його молодша дитина на очах почала згасати. Пухлина, хіміотерапія, операції знесилили бідного хлопця. Павла не стало у 2020 році. Та доля усміхнулася бідному батьку: його теперішня дружина Катерина дуже скоро подарує йому маленького синочка.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова
Віктор Павлік і Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Зараз, що артист, що його кохана переживають найщасливіший період – очікування малюка. Йому купують все новеньке, підбирають стильні меблі та вже думають, як будуть забирати його з пологового будинку.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова. Фото взято на прсторах мережі. 

Артист у цей час спіймав справжню музу та, надихнувшись приготуваннями, написав пісню, присвячену ще ненародженому карапузу у якого вже є ім’я – Михайло.

Композиція виконана у стилі колискової та описує почуття батька до сина.

Віктор Павлік присвятив майбутньому сину пісню. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Віктор Павлік присвятив майбутньому сину пісню. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Мама майбутнього немовляти, Катерина вже розповідала, що на сина чекають у червні. Спеціальний додаток, який допомагає стежити за вагітністю передрікає, що 12 числа пара вже буде носити на ручках дитину.

Довгоочікуваного малюка будуть пестити троє: мама з татом та його бабуся, яка спеціально переїхала з Дніпра до столиці, аби допомагати своїй донці.

Схожі статті