Холостяк 11 Михайло Заливако та переможниця шоу Анна Богдан вже живуть разом і планують дітей: буде хлопчик

Переможниця 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан і головний герой Михайло Заливако продовжили будувати відносини і після фіналу.

Так уже склалося, що пари “Холостяка” найчастіше розходяться з закінченням проекту, однак почуття Ані і Михайла виявилися по-справжньому щирими, тому знайшли своє продовження і поза камерами.

Цією новиною закохані одночасно і здивували, і обрадували телеглядачів в заключному випуску пост-шоу “Як вийти заміж”, адже більшість були впевнені, що Заливако помилився з вибором, тому разом вони не будуть.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Нарешті парочка може не ховатися від публіки і удвох виходити в світ, чого вони не могли робити всі ці кілька місяців після завершення проекту, адже зйомки закінчуються набагато раніше виходу випусків в ефір. Більш того, Міша и Аня вже три місяці живуть разом, про що переможниця повідомила у себе в Інстаграм-сторіз:

“Ми дуже зблизилися за час, поки сиділи вдома. Виходити разом нікуди не можна, тому ми весь час розмовляли, дивилися фільми і ще більше пізнавали одне одного”.

Скріншот з Інстаграму Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму Анни Богдан

Не виключено, що на них чекає таке ж романтичне майбутнє, як і героїв 9 сезону “Холостяка” Микиту Добриніна і Дашу Квіткову — закохані одружилися і вже чекають на первістка.

Справа в тому, що на питання про майбутніх дітей Богдан зізналася, що мріє стати мамою, а першого хотіла б народити хлопчика. Наразі вони з Заливако “виховують” кішку на прізвисько Бублік.

Скріншот з Інстаграму Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму Анни Богдан
Михайло та Анна з кішкою
Михайло та Анна з кішкою

Про подальші плани щодо спільного життя закохані розповідати не поспішають, крім того, що незабаром вони планують подорож до Каппадокії.

Схожі статті