Оля Полякова страждала через регулярні знущання в колективі та зради близької людини: “Збиралися мене бити”

Оля Полякова розповіла про іншу сторону власного успіху. Усі деталі в статті.

Останнім часом Оля Полякова дивує своїх фанатів відвертими розповідями про травматичне минуле. Тільки-но пройшов скандал навколо її звинувачення у сторону Костянтина Меладзе стосовно домагань, як спливли нові деталі юності популярної співачки.

Так, Оля Полякова зізналася, що була жертвою харасменту зі сторони вчителя, а також сильно постраждала від буллінгу в колективі.

Хто ображав Олю Полякову?

В інтерв’ю Катерині Осадчій у рамках програми “Світське життя” Оля Полякова зізналася, що все літо проводила у дитячих таборах. І там їй було не солодко. Мовляв, через те, що вона вигравала усі конкурси краси, її ненавиділи однолітки.

Кадр з вищевказаного інтерв’ю.

Співачка впевнена, що вигравала не за рахунок зовнішніх даних, а тільки через те, що в неї було доволі багато талантів. Суперблондинка зізналася, що її вимазували зубною пастою, підкладали папороть та навіть якось зговорилися побити її.

Оля Полякова зізналася, що також отримувала пропозицію від Костянтина Меладзе. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Саме тоді вона дізналася про зраду кращої подруги, яка на поставлений ультиматум від дівчат обрала колектив, а не свою подругу. Зараз артистка зізнається, що не пам’ятає жодного імені тих дівчат, які її ображали, але досить добре пам’ятає свою подругу.

Нагадуємо, що Оля Полякова заговорила про проблему харасменту у шоу-бізнесі через нещодавню заяву Ані Лорак про те, що продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй кар’єру взамін на інтимні відносини. Співачка відмовилася від такої пропозиції, а через десяток років вирішила розповісти цю історію на широку публіку. Кароліна свої слова забрала назад, а от Полякова, яка підтримала співачку, йде до кінця.

Схожі статті