Легковажність Дзідзьо: співак не довго чекав слушної нагоди після розлучення зі Slavia і знову закохався

Дзідзьо зачарував мережу закоханим поглядом. Хто ж його нова обраниця?

Навколо трійці Дзідзьо, Славії та Ольги Цибульської продовжуватиють розгортатися скандали та з’являтися нові плітки. Зараз Михайло Хома знаходиться у процесі розлучення зі своєю дружиною Ярославою Притулою. Втім, пара вже рік не живе разом.

Нещодавно співак зробив офіційну заяву в інтерв’ю у Катерини Осадчої і повідомив, що після розриву вони поділять майно порівну.

Михайло і Ярослава Хома
Михайло і Ярослава Хома

Закоханий Дзідзьо

Нещодавно на особистій сторінці артиста у соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з фотографією, на якій  Дзідзьо постав у самотності з доволі таємничим поглядом.

Деякі з підписників вирішили, що співак знаходиться у стані закоханості. А одна користувачка мережі взагалі заявила, що він дивиться наче березневий кіт.

Співак постав зі звично укладеним волоссям, фірмовою бородою та одягненим у кораловий світшот.

Скріншот коментарів під публікацією Дзідзьо.

Нагадуємо, що Дзідзьо довгий час приписували роман з його кумою Ольгою Цибульською, через їх публічний флірт. Обидва артисти ці чутки спростовували, втім, після інтерв’ю, яке дала колишня дружина співака, справа почала набирати несподіваних обертів.

Так, тепер публіка впевнена, що Ольга народила сина саме від Михайло Хоми. Натомість у відповідь на звинувачення у тому, що співачка приховувала той факт, що вона незаміжня, журналісти дістали інформацію про її реального чоловіка, який обрав не публічний образ життя. Ним виявився Сергій Грисюк. Цибульська ці дані заперечує, хоча в декларації поданій Сергієм Грисюком співпадають і ім’я дружини, і сина.

Схожі статті