|
31.05.2021 18:13

Заміський будинок з високими стелями: Сергій Притула показав дім, де живе з новою дружиною та дітьми (ФОТО)

Сергій Притула є одним з найбільш високооплачуваних ведучих України, а тому живе він відповідно до рівня своїх доходів.

Зовсім недавно Сергій Притула повідомив радісну новину — він втретє став батьком. У героя статті народилася дочка, яку вони з дружиною Катериною назвали Стефанією. Для шоумена це вже другий шлюб.

У перший раз Сергій одружився на тернополянці Юлії, вона ж подарувала йому первістка Дмитра. Притула зізнався, що рішення розійтися стало логічним завершенням частих сімейних конфліктів і суперечок. За словами зірки, навіть син одного разу сказав йому, що зрадів розлученню, оскільки до цього батьки постійно лаялися, через що дитина переймалася.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією

Пара намагалася зберегти сім’ю, однак нічого з цього не вийшло, а коли їх шлюб вже тріщав по швах, телеведучий зав’язав роман з продюсером Нового каналу Катериною Сопельник. Нова обраниця стала його дружиною в 2015 році, а стосунки з колишньою у Сергія збереглися теплі.

При розлученні він купив їй двоярусну квартиру площею в 150 квадратних метрів, до того ж зараз вони навіть дружать сім’ями.

Весілля Сергія Притули та Катерини Сопельник

Через два роки після весілля Сопельник і Притули у них народилася перша спільна дитина — дочка Соломія. Другу вагітність дружини ретельно приховували від публіки, тому новина про поповнення стала справжнім сюрпризом для фанатів.

Родина Сергія Притули

Зараз сім’я живе в Києві і часто публікує спільні фото в мережі. Облаштувалися вони в заміському особняку зі стильним сучасним дизайном. Основна кольорова палітра стримана сіро-біла, але яскраві акценти, аксесуари і візерунки розбавляють стриману гаму, завдяки чому інтер’єр не виглядає нудно.

Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули
Будинок Сергія Притули