Який подарунок Віктор Павлік зробив своїй молодій і дружині при надії? Вагітна Катерина світиться від щастя

Віктор Павлік зробив неймовірний подарунок своїй дружині та ненародженому малюку.

Хтось дарує своїм коханим прикраси та автомобілі, коли ті  виписуються з пологового будинку, а Віктор Франкович вирішив відрізнитися і за декілька неділь до появи своєї четвертої дитини написав колискову.

Розкішний подарунок від Віктора Франковича

Нещодавно на особистій сторінці молодої дружини Віктора Павліка Каті Реп’яхової в соціальній мережі Інстаграм з’явилася фотографія, на якій дівчина постала у світшоті в смужку, розпущеним волоссям та великим животом.

Дівчина ніжно посміхається і дивиться у камеру. Світлина була супроводжена дописом про те, що Віктор Франкович подарував свому ненародженому синові колискову, яка буде передаватися з покоління в покоління.

Варто відмітити, що артист може стати батьком з дня на день. Четверта дружина співака вже має доволі солідний термін вагітності і повністю готова до материнства. Стосовно партнерських пологів пара ще розмірковує.

Нагадуємо, що буквально рік тому Віктор Павлік втратив сина Павла, який помер від саркоми. Хлопець декілька років боровся з онкозахворюванням і пересувався на інвалідному візку. В кінці кінців його терпіння урвалося і Павло вирішив піти з життя. Віктор Франкович дуже важко переживав цю втрату і лише після прощання з сином зміг залишити родину та збудувати нову з Катею. Зараз поява Михайла дуже порадує співака.

З цією подією також пов’язано багато скандалів, причиною яких ставали обидві обраниці Віктора Франковича. Тепер і за Ларисою, і за Катею ходить не сама добра слава.

Схожі статті