Як виглядала та чим займалася перша дружина Мохаммада Захура: кого заради Камалії полишив мільярдер? (ФОТО)

Мало хто знає, що у Мохаммада Захура була кохана до Камалії. Як вона виглядає?

Майже усі українські інфоресурси стверджують одне й те саме: перша дружина Мухаммада Захура — це Наталя Шмаренкова, вона ж Камалія. Але насправді це неправдива інформація.

Англійській мільярдер пакистанського походження був одружений двічі. І першою обраницею багатія стала його землячка. Шлюб був укладений батьками молодят, як це прийнято на батьківщині Мухаммада. В них народилося двоє дітей Таня та Арман. Втім цьому коханню не було суджено збутися.

Мусульманські традиції, друге  одруження та реакція батьків

За пакистанськими традиціями та релігією розлучатися не прийнято. Однак, Мохаммад серйозно змінив свою точку зору, адже формувався як особистість на Україні. Він розлучився з дружиною і нікому про це не сказав. Згодом він таємно побрався з відомою українською білявкою Камалією.

Будинок Камалії та Захура
Камалія та Мухаммад Захур

І лише через декілька років йому довелося відкритися батькам, які були шоковані правдою. Таким чином, уМухаммада є колишня дружина, двоє дітей від першого шлюбу, кохана жінка і двоє доньок від другого шлюбу.

Камалія та Мохаммад Захур разом з доньками
Камалія та Мохаммад Захур разом з донькам

У мережі майже немає фотографій його сина Армана, але дещо все-таки знайти можна.

Арман, Камалія та Захур

Чого не скажеш про Таню та іі матір. Їхніх фотографій немає ніде. Втім, якщо добре попорпатися в архівах мережі можна знайти фотографію низької якості, на якій постали Мухаммад Захур, Арман Захур та білява жінка середнього віку, яка дуже схожа на сина мільярдера.

Можлива перша дружина Захура стоїть посередині.

Досить можливо, що саме вона є дружиною чоловіка.

Схожі статті