Вартість вечора з Дашею Астаф’євою: екс-продюсер брюнетки назвав суму, яку готові були дати за її кохання

Вона живе звичайним життям і не хизується палацами. Втім, заробити на них в неї можливість була.

Даша Астаф’єва вже 15 років носить титул самої бажаної жінки в Україні. Однак, вона не вийшла заміж за мільярдера та не підпадає під жодні звичні нам стереотипи про моделей 18+. Як би на неї не намагалися начепити ярлики, вона пристрасно їх зриває з себе та крокує далі підкоряючи фанатів.

Вартість кохання

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Її шлях в українському шоу-бізнесі розпочався з співробітництва з Юрієм Нікітіним. Однак пізніше широка публіка дізналася, що дівчина є зіркою Плейбою і бажаною перлиною для колекції Х’ю Хефнера. Хтось заперечував унікальність її тіла, хтось знецінював її. Так чи інакше, вона міцно увійшла у повсякдення українського шоу-бізнесу і покидати його не збирається.

Нещодавно Юрій Нікітін дав ексклюзивне інтерв’ю Дмитру Гордону, у якому назвав нову цифру, яку пропонували за вечір з Дашою. Так, раніше зірка повідомляла, що найбільшою вартістю її оцінювали у 60 тисяч доларів.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Звісно, пропозицію вона відхилила. Сьогодні Юрій Нікітін назвав трохи іншу суму — 100 тисяч доларів. Це 2 мільйони 750 тисяч гривень. Неймовірні гроші. Втім продюсер запевняє, що ніколи не займався продажем своїх підопічних. Мовляв він навіть не влаштовує концерти, це справа концертних директорів, він є продюсером, він займається суттєво кар’єрою співачок. Цю пропозицію Даша також, звісно, відхилила.

Нагадуємо, що зірка здійснила свою давню мрію і поїхала на відпочинок до Чорногорії для рибалки. Там вона нарешті змогла відпочити з коханим. Про цю поїздку вона також говорила з Катериною Осадчею. Мовляв, дуже хоче, але поки немає можливості.

Схожі статті