Юрій Нікітін вперше розповів, чому вони з Іриною Білик так і не стали батьками. Забороняв народжувати?

Український продюсер Юрій Нікітін і співачка Ірина Білик цілих 8 років жили у цивільному шлюбі, але батьками за цей час вони так і не стали.

Він у неї був першим чоловіком, нехай і неофіційними, а вона стала його першою артисткою. Познайомилися герої нашої сьогоднішньої статті на одному з музичних фестивалів у Вінниці. Нікітін не зміг встояти перед талантом Білик, тому він зайнявся її продюсуванням, щоб разом з нею досягти висот.

Поступово робочі відносини вийшли за рамки і переросли в романтичні. Спочатку вони навіть допомагали їм у роботі, однак згодом стали заважати, та й до весілля справа так і не дійшла. Вже через роки стало відомо, що у закоханих просто були різні погляди на життя — Ірина мріяла про дітей, а ось Юрій був стовідсотковим кар’єристом і не поділяв бажання поп-діви обзавестися сім’єю, адже саме тоді почався розквіт її кар’єри.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Саме тому у Нікітіна склався імідж жорсткого продюсера, який забороняє своїм підопічним народжувати дітей. Раніше в програмі “ЖВЛ” він зізнався, що сказати про нього в такому контексті єдиний раз можна було тільки з Білик. Втім, в інтерв’ю Дмитру Гордону журналіст прямо запитав у Юрія, чому співачка від нього не народила і чи правда, що з його боку мала місце подібна заборона:

“Звичайно, я не міг заборонити і не забороняв в пряму, нікому б не міг заборонити народжувати, ну тому що це не моя справа. Це діло Боже, і якщо доля, то нічого з цим не поробиш. Забороняй, не забороняй, а воно все одно відбувається. Просто тоді я дивився на бізнес, на кар’єру трошки інакше”.

Юрій Нікітін на інтерв'ю у Дмитра Гордона
Юрій Нікітін на інтерв’ю у Дмитра Гордона

До того ж, перших 5 років активної творчої діяльності Нікітін і Білик сиділи взагалі без грошей, після чого нарешті почали з’являтися гонорари. Сталося це якраз у той момент, коли Ірина задумалася про сім’ю:

“Наша кар’єра дуже сильно росла, і ми фактично перших 5 років, ну не фактично, а перших 5 років ми не заробляли жодного долара, жодної гривні, жодного рубля, нічого. Як ми жили, за рахунок чого — я навіть не знаю. Це не можна назвати бідністю, тому що бідність — це коли приреченість, а у нас не було грошей, але була віра, горіли очі і величезне бажання змінити ситуацію, змінити світ, змінити ринок”.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

Вже будучи парою, жили вони з сім’єю Білик:

“В Іри вдома, в трикімнатній квартирі, чи ні, не в трикімнатній квартирці, а в дев’яти метрах. З Іриною, батьками і з її братом рідним. Напевно, це поєднання молодості, юності, азарту, любові до своєї професії, любові своєї справи, свого артиста. Це такий був симбіоз, що ми, чесно кажучи, навіть так не оцінювали. Це зараз якось більш такий цинічний підхід — є гроші, немає грошей. Тут грошей немає — працювати не буду, тут гроші є — окей, іду туди. А тоді якось я так не думав. Тобто ось мені це подобається, я хочу це зробити, я це люблю, ну і все, я роблю, і я не думав про гроші. Я точно розумів, я точно знав, що вони додадуться”.

Схожі статті