Скільки витрачає Тіна Кароль на освіту сина від покійного Євгена Огіра: хлопець навчається у країні королів

Тіна Кароль за роки своєї сценічної роботи сколотила непогані статки. Дізнайтеся, у скільки обходиться їй навчання сина Веніаміна.

Тіна Кароль виступає на сцені вже 15 років. Артистка представляла Україну на Євробаченні, співала на День Незалежності на головній площі країни гімн та об’їздила всю країну з гастролями.

Будинок Тіни Кароль
Тіна Кароль у власному будинку. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка ніколи не акцентує уваги на своїх статках, проте помітно, що жінка живе так, аби собі ні в чому не відмовляти. Звісно, найкраще дати вона намагається своєму синові Веніаміну.

Хлопчику вже 12 років і він живе від мами окремо. Річ у тім, що Кароль відправила на навчання свою дитину до дуже престижної школи у Британії – Repton Preparatory School.

Тіна Кароль разом з маленьким сином.
Тіна Кароль разом з маленьким сином. Фото взято на просторах мережі. 

Для Тіни відправити дитину на навчання закордон було дуже непростим рішенням. Перші тижні вона прилітала до малого. Проте, здоровий глузд перевершив всі материнські острахи.

Веніамін зараз навчається на території маєтку 1761 року. Перші роки жив навіть не в гуртожитку, а з українською родиною, яку йому обрала мама. Тіна хотіла, аби хлопець не забував своє коріння та мову.

Шкільне навчання сина Євгена Огіра та Тіни Кароль – дуже неординарне. Окрім стандартних навчальних дисциплін, Веніамін має змогу навчатися фехтуванню, грі у регбі, живопису та навіть грі на барабанах.

Загалом вартість навчання у Repton Preparatory School може обходитися близько 1 мільйона гривень, а це трохи більше ніж 25 тисяч фунтів стерлінгів.

Схожі статті