Categories шоу-бізнес

Як виглядає та чим займається перша дружина Максима Галкіна: у кого “відбила” хлопця Алла Борисівна

Максим Галкін живе у щасливому шлюбі з Аллою Пугачовою. Та прихильників завжди цікавило питання: хто був обраницею пародиста до Примадонни.

Максиму Галкіну – 44 роки. Він вже має багато кар’єрних досягнень, а ще й особистих. Чоловік став щасливим батьком двох дітей, а також має кохану дружину.

Хоча у шлюб Галкіна та Пугачової мало хто вірив, артисти не втомлюються кожного дня доводити свої почуття.

Максим Галкін і Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі.

Хто був першою дружиною Максима Галкіна?

Відомо, що Алла та Максим почали свої стосунки з 2001 року. Самі зірки розповідали, що під час спільної праці між ними спалахнула іскра. Та до Пугачової Галкін, звісно не був одинаком. Відомо, що ще у школі він вподобав однокласницю, з якою сидів за однією партою. Звати жінку Юлія Бусиль.

Шкільне кохання Максима Галкіна

Та стосунки не склалися у майбутньому: Максим вирішив зосередитися на навчанні. Коли Галкін почав виступати на сцені, то закохався у ведучу Анастасію Чернобровину.

Анастасія Чернобровина та Максим Галкін.

Почуття були справжніми, пародист всією душею покохав яскраву ведучу. Він буквально завалював її букетами квітів, постійно дзвонив, навіть подарував мобільного телефона. Та стосунки так і не склалися.

Є інформація, що у них втрутилася Алла Борисівна, яка підловила дівчину у гримерці та напряму спитала про її ставлення до Максима Галкіна. Після цієї розмови Анастасія назавжди покинула долю пародиста.

Варто зазначити, що з жодною з цих дівчат Максим не був одружений, тоже першою дружиною його правильно вважати Аллу Борисівну.

 

Share