Таюне блиснула ніжками у сміливій мікросукні: робить все, щоб не втратити Головного вовка країни

Таюне - яскрава співачка, яка супроводжує всі виступи Олега Виника. Хоча зірка і на бек-вокалі, це не робить її менш помітною для оточуючих.

Таїсія Сватко. Прихильники називають її Квіткою Таюне і діамантом колективу Олега Винника. Дійсно, серед усіх музикантів вона – єдина жінка, яка не тільки вміє зачарувати голосом, а й привабити погляди.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. Фото взято на просторах мережі.

Попри те, що виступає артистка на бек-вокалі, вона все одно намагається виглядати стильно та підбирати унікальні сценічні костюми. То вона виступає у денімі, то вдягає ніжну сорочку з українським орнаментом.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. Фото взято на просторах мережі.

У свої 47 років жінка має відмінну спортивну фігуру та тонку талію, яку обожнює підкреслювати. На один з останніх виступів, на концерті у Дніпрі, зірка прикрасила себе новою мікросукнею.

Таюне показала новий образ на концерті. Скриншот взято зі сторінки Олега Винника в Інстаграмі.

Сукня повністю відкрила плечі жінки та показала її довгі ноги. Підкреслила зірка образ чорними туфлями на підборах. Сама ж сукня виконана у чорному кольорі зі сріблястою бахромою знизу. Нагадує плаття стиль американських шалених 1920-х років.

Таюне показала новий образ на концерті. Скриншот взято зі сторінки Олега Винника в Інстаграмі.

Також прикрасила артистка себе довгими локонами. А ось макіяж вирішила зробити ніжний, нейтральний.

До речі, нова сукня Таїсії Сватко відмінно пасує до стриманого чорного костюма Олега Винника. Виглядає пара на сцені дуже ефектно. У кінці шоу Олег подякував всім прихильникам за любов.

Схожі статті