Юля Зайка в ліловому бікіні показала, що втратив холостяк Михайло Заливако: намагається повернути коханого

Фіналістка 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Юля Зайка вирішила у всій красі показати Михайлу Заливако, що він втратив.

Юлія Бельченко стала однією з трьох фіналісток 11-го “Холостяка” разом з Розалі і Анною Богдан, проте завоювати серце головного героя їй не вдалося. Заливако подарував заповітну каблучку Ані, з якою продовжує будувати відносини і після завершення проекту. Не тільки шанувальники Зайки засмучені вибором Михайла — сумує і сама Юля.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

У себе в Інстаграмі дівчина регулярно влаштовує відповіді на запитання підписників та не соромиться говорити про свої почуття до Заливако. Вона дійсно полюбила його, тому важко переживала відмову. Втім, Бельченко поставила фінальну крапку в її історії з “Холостяком” і вже зараз вона живе далі:

“Мені пощастило, що наша пара не склалася. Я не шкодую, що пішла на проект. Я вдячна “Холостяку” за безцінний досвід. І навіть рада, що зустріла Мішу. Тому що тепер я знаю, яких відносин точно не хочу. Я більше не хочу зі шкіри геть лізти, щоб довести своє кохання. Не збираюся надалі відбивати коханого у десятка інших дівчат. Я просто хочу, щоб мене любили такою, яка я є”, — написала Юля в одному з недавніх постів у соціальних мережах.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Фанати впевнені, що Михайло помилився з вибором, а особливо вони обурені його рішенням спочатку повернути Бельченко в шоу, після чого він вдруге розбив їй сердце.

Втім, треба сказати, що вона дівчина видна, може похвалитися ефектною зовнішністю і розкішною фігурою, яку не соромиться демонструвати в кадрі. На цей раз у себе в сторіз Юля Зайка влаштувала примірку лілового бікіні від Victoria’s Secret. З такими даними вона цілком могла б бути однією з “ангелів” бренду.

Скріншот з Інстаграму Юлії Бельченко
Скріншот з Інстаграму Юлії Бельченко

Безсумнівно, це саме Юлія прикрашає купальник, а не навпаки — без чоловічої уваги вона вже точно не залишиться.

Схожі статті