Святослав Вакарчук дійсно п’є? Зірка розповів про свої відносини з зеленим змієм: “Я ні від кого не ховаюсь”

Навколо персони Святослава Вакарчука давно кружляють чутки про його залежність від алкоголю. Втім, чи це правда?

Останнім часом лідер групи “Океан Ельзи” і колишній лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук припинив з’являтися на публіці, чим спричинив велику кількість чуток навколо цього зникнення. Подейкували, що талановитий виконавець став вірним другом пляшки і не може розстатися з зеленим змієм. Втім, сам артист цієї думки не розділяє. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю.

Чи страждає виконавець алкоголізмом?

Днями він відповів на питання журналістів каналу “1 + 1” про свою нібито пристрасть до алкоголю.

Святослав Вакарчук під час інтерв’ю журналістам.

“Подивіться на мене і самі скажіть. Алкоголь – це прекрасна річ, якщо, правда, ви їм не зловживаєте. Я нікуди не зникав, я не ховаюся ні від кого”, – відповів Вакарчук журналістам.

Крім того, музикант заявив, що останнім часом взяв курс на відмову від солодкого і став виходити на пробіжки. Співак заявляє, що ні від кого не ховається, ходить по вулицях як і раніше, катається на власній машині без тонування. Вони працюють разом з дружиною Лялею Фонарьовою і донькою Діаною, яка підготувала сцену, на якій співак сидів під час інтерв’ю. Стосовно алкоголю він попросив журналістів подивитися на нього та оцінити його стан і сказати свою думку, чи схожий він на людину, яка страждає алкоголізмом.

Нагадуємо, що Святослав Вакарчук неодноразово спробував себе у політичній кар’єрі, але потерпів невдачу. Зараз співак вирішив сконцентруватися саме на творчості і в нього це як завжди добре виходить. Адже він людина надзвичайно талановита та ідейна.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.