Хто оточує зірку плюсів Олександра Попова та яку роль в його житті відіграє багатодітна Валентина Хамайко?

Олександр Попов — ще один таємничий красень з плюсів. Хто ж складає його оточення?

Олександр Попов — однозначно таємнича особистість в українському шоу-бізнесі. Він на прикладі Єгора Гордєєва також на розкриває жодних деталей свого особистого життя. Але дещо журналістам про нього відомо.

Обраниця Олександра Попова

В деяких джерелах говориться про те, що Олександр досі зустрічається з Анною Антоновою, яка працює у посольстві. Втім, сам Олександр оновив інформацію і повідомив, що зараз холостякує і не знаходиться у стосунках. Роман, до речі, був довготривалим.

Олександр Попов, Анна Антонова і Додо

Мама і сестра

Також відомо, що у актора та телеведучого є мама і старша сестра. Про долю останньої нічого не відомо, а ось мама декілька раз засвітилася перед ЗМІ. Жінка переїхала до Києва, щоб бути ближче до сина. Мати актора страждає через хворобу серця. Син уважно слідкує за нею, щоб та виконувала кардіонавантаження.

Олександр Попов з мамою.

Стосунки з Валентиною Хамайко

Як і в інших телеведучих Сніданку, між Олександром Поповим та Валентиною Хамайко однозначно читається хімія. Втім, Валентина є багатодітною мамою і вірною дружиною. Олександр Попов стверджує, що вони стали найкращими друзями, а Instagram зірки говорть про те, що вони проводять час і поза студією.

“Ми з Валею стали кращими друзями. Я нічого не міг тоді подумати, тому що мені було страшно. У мене тремтіли коліна, я не розумів, як це все буде відбуватися, оскільки до того ніколи не працював в прямих ефірах, не вів ні корпоративів, ні весіль. Для мене як для актора все це було новим”, — розповідає телеведучий.

Схожі статті