(Фото) Телеведуча Василіса Фролова вперше показала свого сина-немовля: на кого схожий маленький хлопчик

Василіса Фролова нарешті стала щасливою мамою. Зірка телебачення вперше показала, як виглядає її малюк.

Василісі Фроловій – 43 роки. Телеведуча стала прикладом для багатьох жінок, які у зрілому віці бажають стати матір’ю. Зірка не побоялася та ризикнула завагітніти.

Василіса Фролова при надії. Фото взято на просторах мережі. 

Під час вагітності доля давала їй справжні виклики: то лікарня дивувала своїм ставленням, то взагалі коронавірус підкрадався. Все це артистка з гідністю пережила та отримала найдорожчий подарунок долі: свого синочка.

Василіса Фролова
Василіса Фролова. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що досі артистка приховує свого чоловіка. Проте, ймовірно ним є Дмитро Котеленець – креативний продюсер. Він працює на телебаченні понад 20 років. Свого часу Котеленець очолював різні підрозділи українських національних каналів. Його артистка позначила на світлині з маленьким Родіоном (так звати сина Василіси).

Сам хлопчик народився 7 березня 2021 року. Попри пологи, Фроловій вдалося зберігти свою фігуру. Нею та малим вона похизувалася на новій світлині в Інстаграмі.

“Сама одягнена, а дитя голим тягає”. Роздяглася спеціально для таких коментаторів”, – пояснила зірка свою появу в кадрі в одній білизні.

А ось так виглядала ведуча після пологів:

Сама Фролова не комплексує. Навпаки, телезірка зазначає, що таких апетитних форм, як зараз у неї не було ніколи. Втім, Василіса все одно хоче повернути свою худорлявість: вона робить масажі, багато часу проводить на прогулянках та правильно підбирає собі білизну.

Схожі статті