Чим живе і як виглядає зараз рекордсмен пластичних операцій Олександр Шпак? Чоловік переніс 15 модифікацій

Те, що відомі жінки роблять пластичні операції - цим вже нікого не здивуєш, а ось до чоловічих модифікацій суспільство ще не зовсім готово.

Олександр Шпак дуже захоплювався спортом і став бодібілдером. Він тривалий час працював над своєю фігурою та став справжнім стронгменом. Проте, чоловік настільки захопився модифікаціями, що не втримався й від пластичних операцій.

Олександр Шпак до та після пластичних операцій. Фото взято на просторах мережі.

Є інформація, що чоловік переніс близько 15 пластичних операцій. Крім цього, Олександр прикрасив тіло суцільним татуюванням. На нетривалий термін чоловік робив імпланти в груди і сідниці, але пізніше вирішив прибрати їх. У число процедур для зміни зовнішності входить також татуаж особи і нарощування іклів. Проте зараз чоловік зробив більш стандартну посмішку.

Варто зазначити, що Олександр не заперечує своїх операцій. Навпаки яскравий бодібілдер підкреслює, як змінився він за роки. Нещодавно опублікував фото своїх губ до того, як збільшив їх.

Довершує свій образ чоловік яскравим макіяжем. Він робить татуювання брів, адже свої природні йому не довподоби. Натуральний колір волосся Олександра – блонд. Світлі брови на фоні багаточисленних татуювань просто виглядають невидимими.

За словами інтернет-знаменитості, втілити такі разючі зміни у житті було не важко: у відомого бодібілдера багато знайомих хірургів, стоматологів та інших лікарів.

Щодо макіяжу – навчився робити його самостійно.

Працює Шпак фітнес-тренером, а також бере участь у розважальних та спортивних заходах.

Схожі статті