Не все так просто у стосунках Михайла Заливако і Богдан. Екс-холостяк розповів правду: “Вона мене контролює”

Михайло Заливако розповів, як саме вони живуть з обраницею і чим вона його підкорила.

Нещодавно на офіційній сторінці реаліті-шоу “Холостяк” в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, в якому Михайло Заливако та його обранеєиця Анна Богдан розповідають, як склалися їхні стосунки після романтичного шоу.

Раніше такого ніколи не було

Після поїздки до Дубаю у рамках проекту молоді люди одразу ж повернулися до Києва і почали шукати квартиру, в якій будуть проживати разом. Не дивлячись на те, що Михайло не любить це місто, він з легкістю покинув Харків. Закоханим було нелегко, адже необхідно було переховуватися від публіки. Втім, вони навіть разом злітали до Туреччини, де змогли вдосталь насолодитися одне одним.

Взагалом, пара дуже задоволена стосунками. Михайло Заливако розповідає, що вперше в житті став снідати завдяки своїй обраниці, яка його контролює. Розповідає, що Анна Богдан піклується про те, щоб він їв здорову їжу. Обраниця екс-холостяка ж у захваті від того, що вони разом можуть готувати. Раніше у неї ніколи не було такого досвіду.

Також дівчина розповіла, що Михайло дуже неконфліктна людина і це їй дуже подобається, так як останні її стосунки були схожі на іспанські пристрасті.
До речі, Михайло ненавидить, коли в парах закохані називають одне одне одного “рибками”, “котиками” і так далі.

Про свої плани пара звісно ж поки що не говорить, адже вони тільки-но почали зустрічатися. Втім, складається враження, що вони щасливі і дійсно будуть здорові серйозні стосунки.

Схожі статті