Дмитро Шепелєв виграв суд у батьків покійної Жанни Фріске: тепер є окрема квартира у Москві для нової жінки

Дмитро Шепелєв у досить молодому віці став вдівцем, лишився з дитиною на руках. Проте, з родиною покійної Жанни так і не зміг порозумітися.

Жанна Фріске – знаменита співачка дуже тяжко помирала: у неї була пухлина мозку та навіть закордонні лікарі нічого не змогли вдіяти. Не стало артистки у 2015 році. Материнської любові лишився її малолітній синочок Платон, а Дмитро Шепелєв став вдівцем.

Історія вічного кохання Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
Історія вічного кохання Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Кажуть, що спільне горе гуртує людей, але у родині Жанни так не сталося. Кончина артистки назавжди розсварила її батьків із зятем. Проблемою у стосунках Дмитра з Володимиром та Ольгою Копиловими стала престижна квартира співачки у Шмитівському проїзді у Москві.

Житло – чимале. Квартира сягає 90-метрів у площину, а коштує близько 24 мільйонів рублів (близько 327 тисяч доларів). 2/3 належить саме Володимиру та Ользі, 1/3 – Дмитру. Батьки Жанни не раз зазначали, що хотіли б, аби квартира дісталася їх онуку Платону повністю.

Жанна Фріске з батьками та сестрою. Фото взято на просторах мережі.

У Дмитра – інша ідея. Він частину квартири хоче продати. Експерти підрахували, що заробити б шоумен міг 8 мільйонів доларів.

Та батьки співачки – проти. Вона весь час підтримували ту атмосферу, яка була під час життя Жанни. Всі меблі та предмети інтер’єру збереглися у тому вигляді, як було при покійній.

Щоб не дати Дмитру продати квартиру, батьки подали на нього до суду. Видавництво StarHit повідомляє, що суд відхилив позов Володимира та Ольги. Дмитро Шепелєв може робити зі своєю долею житла все, що забажає.

Нагадаємо, цього року шоумен став вдруге батьком. Народила сина йому дизайнерка Катерина Тулупова.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті