Як протікає вагітність MamaRika? Бідолашна співачка скаржиться і жаліється: найгірші дні у цілому житті

Не дивлячись на те, що співачка дуже хотіла дитину, її вагітність видалася дуже важкою.

Не так давно українська популярна співачка MamaRika зізналася у тому, що скоро стане мамою. Жінка довгий час приховувала від фанатів своє положення. Ця дитина стане для артистки первістком.

Токсикоз, схуднення та жахливий вигляд

Нещодавно на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram з’явився запис, у якому співачка розповіла, як же насправді протікала її вагітність. Зірка не скупилася на вислови і розповіла, що це був найгірший час у її житті. Вона ніколи раніше на почувала себе настільки погано.

З п’ятої по 16-ту неділю вона страждала від неймовірно сильного токсикозу. Дівчина не могла нічого їсти. Рятували тільки бульйон, відварена риба та сушки. За цей час вона навіть не могла піднятися з ліжка. Лікарі поставили діагноз “загроза викидня”. Через це вона не могла займатися звичними справами і була вимушена тільки відпочивати, що не було складним, зважаючи на той факт, що вона ледве могла піднятися на ноги.

У цей час її дуже підтримував її чоловік Сергій середа, а також мама та подруги. Зараз співачка каже, що вираз про те, що вагітність неймовірно прикрашає жінку, це просто якийсь жарт, адже вона побачила наскільки погіршився стан її волосся, нігтів та шкіри.

Нагадуємо, що новина про вагітність стала для співачки дійсно саме новиною. Вона зовсім не очікувала дізнатися про те, що знаходиться в положенні. Втім, дитину вона дуже хотіла. Зараз артистка активно ділиться своїми враженнями та емоціями стосовно скорої появи первістка з підписниками, а ті, в свою чергу, радіють за кумира.

Схожі статті