Єдина онучка Софії Ротару непрозоро натякнула, що скоро стане заміжньою: немолодий мільйонер зробив крок

Онучка Софії Ротару вже давно зустрічається з впливовим бойфрендом з Америки. Подивіться, як розвиваються стосунки пари.

Онучка легендарної співачки Ротару – носить її ім’я, а також успадкувала творчу душу бабусі. Дівчина зараз має серйозні стосунки з бізнесменом, який живе і працює у Нью-Йорку.

Родина Софії Михайлівни Ротару. Фото взято на просторах мережі.

Дівчині нещодавно виповнилося 20 років. Свій другий ювілей вона відсвяткувала закордоном у компанії свого поки що бойфренда. Денис, так звати потенційного нареченого, повіз юну пасію у тур визначними природними пам’ятниками Америки.

Самому ж чоловіку вже більше 30 років. Він працює маркетологом та віце-президентом американської компанії.

Пара веде активний спосіб життя. У Дениса, окрім роботи є велике захоплення – спорт, а Софія, окрім того, що вивчає дизайн, ще працює моделлю та веде блог в Інстаграмі.

Що відомо про майбутнє весілля?

Не раз в інтерв’ю Софії Ротару лунало, що вона проти раннього шлюбу своєї онучки. Артистка вважає, що дівчина ще дуже юна і перш за все має здобути освіту, а ще збудувати собі кар’єру.

Софія Ротару поруч з онуками
Софія Ротару поруч з онуками. Фото взято на просторах мережі.

Сама ж Соня ідей за покликом серця. Вона не заявляє прямо, що дуже скоро стане дружиною, але дала своїм прихильникам в Інстаграмі дуже неоднозначний натяк після подорожі з коханим.

Англійською дівчина підписала публікацію:

“Завжди обирайте тільки мальовничий шлях”

Цю світлину зробив її коханий Денис. Що ж, можливо дуже скоро ми дізнаємося про гучну подію у життя онуки Софії Ротару.

Схожі статті