Хто оточує Ігоря Ласточкіна: все, що відомо про дружину та дітей гумориста — біографія, фото, цікаві факти

Український шоумен та комік Ігор Ласточкін у звичайному житті виявився зразковим сім'янином, який вже цілих 10 років щасливій у шлюбі зі своєю дружиною.

Ігор Ласточкін — капітан команди КВК “Збірна Дніпропетровська”, відомий шоумен та телеведучий, який здобув широку популярність завдячи участі в скетч-шоу “Одного разу в Росії”. Наразі герой нашої сьогоднішньої статті живе в Києві та працює на українському телебаченні, хоча родом він з казахстанського міста Шимкент. Глядечеві Ігор знайомий по таким проектам — “Ліга Сміху”, “Танці з зірками”, “Вечірній Квартал”, “Розсміши коміка”, “Ігри приколів” і не тільки.

Ласточкін — молодий, успішний та видний чоловік, тому на місці його обраниці хотіли б опинитися безліч шанувальниць. Втім, його серце вже зайняте. Зі своєю майбутньою дружиною Анною Португаловою телезірка познайомився ще у студентські роки. Вони жили в одному гуртожитку у кімнатах навпроти одна одної.

Ігор Ласточкін з дружиною
Ігор Ласточкін з дружиною

Незабаром дружба з симпатичною сусідкою переросла у справжні романтичні почуття, а у червні 2011 року закохані зіграли весілля. Деякий час після розпису подружжя було зосереджено на кар’єрі та не поспішало з поповненням в родині.

Первісток пари Радмір з’явився на світ в День сміху 1 квітня 2014-го. Щасливі батьки не приховують, що зупинятися на одній дитині не збираються, тому з часом подарують синові братика чи сестричку.

Родина Ігоря Ласточкіна
Родина Ігоря Ласточкіна
Син Ігоря Ласточкіна. Скріншот з Інстаграму гумориста
Син Ігоря Ласточкіна. Скріншот з Інстаграму гумориста

До речі, ревнощам в сім’ї Ігоря та Анни є місце, причому зі сторони жінки. У цьому комік зізнався в одному зі своїх інтерв’ю:

“Напевно, ревнує мене Аня, бо мені зараз багато пишуть, лайкають, додаються у друзі. Ну а їй, звісно, це не подобається. Але я стараюся не давати жодних приводів для ревнощів”.

Схожі статті