Анфіса Чехова пережила домагання та насилля — розповіла все на чистоту: “Все одно ніхто не дізнається”

Ще одна відома жертва домагань розповіла про свій досвід та емоції.

Російська телеведуча, колишня суддя МастерШеф на каналі СТБ Анфіса Чехова поповнила ряди зірок, які розповіли про пережиті домагання. За словами знаменитості, в 23 роки їй довелося чинити опір продюсеру каналу “Муз-ТВ”. Про це Чехова розповіла YouTube-шоу “Алена, блін!”.

Анфіса відбивалася від нахабного продюсера

Телеведучу запросили вести програму “Проти ночі”. Продюсер став регулярно натякати їй на інтимні стосунки в обмін на успішну кар’єру. А одного разу запропонував провести ділову зустріч в лазні. Анфіса відмовлялася і нагадувала, що у неї є молода людина. Втім, він лише відповів, що бойфренд “все одно нічого не дізнається!”.

В результаті продюсер все-таки заманив її в свій кабінет під і спробував укласти на диван. Чехова його відштовхнула. І на наступний день її звільнили.

Насилля від чоловіка

Зірка має досвід і домашнього насилля в цивільному шлюбі з телеведучим Володимиром Тишко. Телеведуча завила, що пережите дало їй “колосальний досвід”.

“Я відчула з ним, що таке бути жертвою. Я дозволяла і морально, і фізично ставитися до себе як до жертви. І те, що відбулося, це фізичне насилля, воно стало найважливішою і вирішальною подією в моєму житті. І зараз я, крім подяки, не відчуваю ніяких інших почуттів до Володимира. Якби цього не сталося, я не почала б свій шлях до себе, не перестала б бути жертвою. Майже всі чоловіки в моєму житті мріяли мене бачити саме такою: гола, послужлива і в наморднику. Бажано, щоб намордник не дозволяв мені говорити нічого крім: “Так, мій пан”. Не знаю чому всі чоловіки хочуть мене підчинити? Не знаю, чому я весь час цього пручаюся?”, — розповідає Анфіса.

Схожі статті