|
04.06.2021 21:35

Перша продюсерка Олі Полякової розповіла, чому співачка не стала зіркою у юності: не помогли навіть гроші

Зараз Оля Полякова - популярна зірка української естради. Та шлях на музичний Олімп дався співачці не просто. Перша продюсерка Полякової розповіла про це.

Оля Полякова. Її запрошують на проекти, пропонують рекламні контракти та виступи на корпоративах. Концерти зірки збирають аншлаги, а поява Суперблондинки на вечірці гарантує увагу ЗМІ та блогерів.

Оля Полякова. Фото взято на просторах мережі. 

Та перші гонорари майбутня Королева ночі заробляла дуже тяжко. Артистка отримувала за виступ 15 доларів. Цієї сум не вистачало навіть на оплату квартири.

Про це розповіла Ірина Ковальська, колишня продюсерка Полякової. Та надавала співачці все необхідне і допомагала на початку творчого шляху. Про це стало відомо з програми “Викриття”.

Ковальська розповідає, що становлення Олі, як зірки було непростим: не давали слави та популярності навіть перші кліпи, де співачка відверто показувала всі свої красоти.

Ірина Ковальська розповіла про становлення кар’єри Полякової.

Ірина купувала реквізит, замовляла гримерів для Полякової та навіть допомагала їй з орендою квартири. Та ніжний ліричний образ тендітної білявки чомусь не подобався слухачам. Ковальська згадує: настільки все здавалося безнадійним, що навіть мама Олі відмовляла доньку від сцени.

Суперблондинку це дуже хвилювало і в один момент вона вирішила все перекреслити і почати наново кар’єру. Полякова взяла собі образ самоіронічної та знахабнілої жінки.

Оля Полякова у типовому образі перших років. 

Співачка змінила ліричні пісні на запальні, а ще, щоб звернути на себе увагу – одягла кокошника. Щоправда, прикрасу заховала у шафу, коли почалася війна на сході України.