Скільки продюсер Потап платить своїм підопічним та чи задоволені вони заробітком під його керівництвом?

Мішель Андраде розповіла, як Олексій Потапенко оплачує роботу підопічних.

Шлях Олексія Потапенко в українському шоу-бізнесі був феєричним та запам’ятався усім. Його дует з Настею Каменських був настільки успішним, що інші виконавці могли тільки спостерігати за тим, як багато вони працюють.

Не дивлячись на те, що продюсера звинувачували у плагіаті, у тому, що він вкрав кар’єру у свого кращого друга Юрія, він швидко крокував вперед. Зараз вони з колишньою дружиною керують справжньою компанією і заробляють шалені гроші.

Ірина Горова та Потап
Ірина Горова та Потап

Усі підопічні продюсера досягли успіхів і активно виступають на корпоративах та дають концерти. Нещодавно одна з учасниць його лейблу дала інтерв’ю Катерині Кучеренко, у якому розповіла усю правду про співробітництво з ним.

Скільки Потап платить Мішель Андраде?

Нещодавно красуня Мішель Андраде завітала до на інтерв’ю та відповіла на 33 питання. Одним з них було питання про зарплатню у лейблі MOZGI Entertainment. З’ясувалося, що Потап платить Мішель близько десяти відсотків за концерт, іноді буває більше.

Чарівна Мішель Андраде
Чарівна Мішель Андраде

Також стало відомо, що найдорожчим в творчості співачки виявився кліп на пісню “Зроби музику голосніше”, режисером якого виступив Алан Бадоєв.

Нагадуємо, що нещодавно Олексій Потапенко випустив новий альбом, який суттєво відрізняється від його попередніх робіт. Потап звернувся до лірики, яка розчулила мережу. Навіть його колишня дружина Ірина Горова презентувала роботу, як можливість пізнати душу зірки і дізнатися який він романтик.

Схожі статті