Володимир Остапчук публічно звернувся до старшої доньки, яку покинув заради коханки та розчулив мережу

Володимир Остапчук публічно привітав доньку з днем народження. Цікаво, а особисто привітав?

Декілька років назад відомий український телеведучий Володимир Остапчук оскандалився на всю Україну. Шоумен покинув свою дружину Олену Войченко з двома дітьми та пішов до коханої Христини Горняк, з якою невдовзі одружився. Після цього зірка відчув на собі, що таке гнів фанатів та глядачів, і досі не може відмитися від бруду, який жбурляли у нього на протязі двох років.

Привітання для Емілії Остапчук

Сьогодні доньці Володимира Остапчука Емілії виповнюється 8 рочків. Знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій у різні роки життя доньки та написав коротке привітання для неї.

Скріншоти сторінки Володимира Остапчука.

До речі, буквально декілька днів тому Емілія була в гостях у батька. Здається, що стосунки між зірковим татусем та його дітьми потихеньку налагоджуються, адже зовсім нещодавно він скаржився на те, що колишня дружина Олена Войченко зовсім не дозволяла йому бачитися з дітьми. Що до речі підозріло, адже за законом вона не має права цього робити.

Сама Олена Войченко коментувала цю ситуацію наступним чином: жінка розповідає, що Володимиру діти абсолютно не потрібні і він сам з ними не спілкується. А в рідкісні моменти, коли це стається, він обов’язково показує Instagram-спільноті, який він батько. Розповідаючи це Олена прикрила своїй дитині руками вуха, щоб вона не чула, що мама говорить про тата.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Володимир Остапчук та Олена Войченко

Нагадуємо, що у 2019 році Олена розповіла про те, що Володимир Остапчук неодноразово намагався покинути родину, а коли побудував стосунки з Христиною Горняк, прийшов додому, зібрав валізи і покинув дружину разом з дітьми. Чоловік просив колишню дружину не робити їхнє розлучення публічним, але згодом сам  порушив угоду. Розлютившись, екс-кохана вивернула усе брудну білизну на публічний осуд, чим зруйнувала репутацію Остапчука.

Схожі статті