Донька Маші Єфросиніної розбилася під час відпочинку в горах у Австрії: телеведуча розплакалася на камеру

Маша Єфросиніна вперше заговорила про трагедію, яка сталася багато років тому.

Нещодавно на платформі YouTube вийшов новий випуск авторської програми Маші Єфросініної “Екзамен”. На цей раз гостею знаменитості стала Наталя Денисенко. У ході розмови телеведуча розповіла про страшний випадок, який стався багато років тому з її донькою Наною.

Нана розбилася у горах

Коли доньці Маші Єфросиніної та політика Тимура Хромаєва Нані виповнилося лише 5 років вони поїхали до Австрії на горнолижний курорт. Там сталося нещастя. Дівчинка розбилася.

“Якось моя донька… Їй було 5 років. Ми були на лижах… Це був останній раз з тих пір. Їй було 5 років і вона розбилася. Так. Вона розбилася на лижах і вона лежала, і в неї по шолому стікала кров з голови. І вона не рухалася. Я думала, що це все. Але її врятували. Це, Слава Богу, було в Австрії і її врятували. До речі, саме шолом врятував. І хребет був непошкодженим, всі інші кінцівки були пошкоджені. Ми провели декілька місяців у клініці”, — розповідає Маша Єфросиніна з очами на очах.

Донька Маші Єфросиніної Нана
Донька Маші Єфросиніної Нана

Телеведуча зізналася, що після того як її донька одужала, вона спалила абсолютно весь одяг, у якому вона тоді була, залишивши лише шолом, як оберіг. Маша не могла стриматися під час розповіді, її голос тремтів, а з очей лилися сльози. Жінка намагалася втриматися, але з кожним словом ставало все гірше. Наталка Денисенко була шокована отриманою інформацією і вражена розповіддю.

На превелике щастя, зараз Нана абсолютно здорова, приваблива дівчина. Втім, з тих пір Маша Єфросиніна більше ніколи не їздила на лижі.

Схожі статті