Хто став переможцем “МастерШеф Професіонали-3”? Відомо ім’я учасника, який переміг у суперфіналі проекту

Сьогодні відбувся фінал кулінарного проекту, у якому стало відомо ім'я переможця. Усі деталі в статті.

Вже неділю глядачі затамувавши подих чекають на фінал проекту. Усі учасники дуже полюбилися аудиторії, але переможцем може бути лише один. Нагадуємо, що той, хто посяде перше місце, забере неймовірний виграш — один мільйон гривень.

Хто став переможцем?

Декілька хвилин тому стало відомо ім’я переможця кулінарного проекту на каналі СТБ “МастерШеф Професіонали-3”. Ним стала тендітна дівчина Елеонора, яка надзвичайно спокійно та мужньо чекала на вердикт суддів. І не дивлячись на те, що їй зробили серйозне зауваження стосовно того, що шоколад взагалі не підходить до груші, вона отримала безперечну перемогу.

Під час ефіру Елеонора отримала випробування з лічильником електроенергії, адже саме з цим  дівчина не впоралася і отримала чорного фартуха. А з залишків продуктів учасниці потрібно було приготувати три страви: на закуску, обід та десерт.

На Влада чекав конкурс “Ребус”, адже саме фоторебуси – слабке місце кухаря. Учаснику довелося розгадувати та приготувати чотири страви, але куштували й оцінювали судді тільки ті, котрі Влад відгадав.

На третього фіналіста Віктора чекав холодильник з готовими стравами, з якими потрібно було приготувати максимальну кількість інших страв.
Усі троє отримали безліч зауважень стосовно своїх страв, але вигляд вони мали, як поправки. А так як страви були не ідеальними у всіх, той шанси учасників суттєво зрівнялися.

На фіналістів прийшли подивитися і колишні учасники проекту, і родичі.

Вітаємо Елеонору з перемогою та бажаємо успіхів у подальшому! Нехай вдача їй завжди посміхається.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.